BonFeu | Tuinhaarden, vuurschalen & plancha's

Toont alle 38 resultaten

BonFeu, een Nederlands merk

Wist je dat BonFeu een merk is dat haar oorsprong kent in Nederland? In 1999 is BonFeu ontstaan, bij toeval! Een destijds ontworpen eigen tuinhaard voor eigen gebruik is uitgelopen op een (inter)nationaal bekend merk. BonFeu is gespecialiseerd in de productie van voornamelijk tuinhaarden, vuurkorven & vuurschalen. Ze staan voor een herkenbaar, doordacht design waarbij hoge kwaliteit centraal staat. Vandaag de dag vind je het hoofdkantoor van BonFeu nog steeds in Nederland! Ze zijn gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant.

Groot geworden met tuinhaarden

BonFeu begon haar avontuur met twee tuinhaarden: de BonBini & de BonSelo. Het bijzondere aan deze terrashaarden? Ze zijn multifunctioneel. Het is niet alleen een terrashaard, maar ook een barbecue. Je kon er namelijk op koken. Dit onderscheidt BonFeu (nog steeds) van andere merken! Inmiddels is het assortiment tuinhaarden uitgebreid naar elf. De meeste uitvoeringen zijn beschikbaar in cortenstaal, wat zich kenmerkt door zijn roestige kleur, en in het zwart. In de loop der tijd krijgt de tuinhaard hier een steeds robuuster wordende uitstraling van. Let er wel op dat wij adviseren om de zwart gepoedercoate tuinhaarden te behandelen!

Een BonFeu is voor elk seizoen

Eenvoud, multifunctionaliteit & mooie designs. De absolute kracht achter het concept van BonFeu. Dit maakt dan ook dat de producten het hele jaar door te gebruiken zijn. Waar je in het ene seizoen kunt genieten van een lekkere barbecue, kun je dezelfde avond nog een mooi haardvuur oppoken.

ComfortTuin is trotste partner van dit mooie Nederlandse merk. Bestel jouw BonFeu product bij ons en geniet van gratis verzending, 365 dagen retourrecht & 2 jaar garantie.

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
App gerust als je ons nodig hebt. We proberen binnen 30 minuten (ma-vr) te reageren 😊