Tuinhaarden

Toont alle 26 resultaten

Een tuinhaard: dé ideale sfeermaker in jouw tuin

Een tuin- of terrashaard, terrasverwarmer of een vuurkorf. Samen hebben ze één ding gemeen: ze creëren sfeer en warmte in jouw buitenruimte. Bij ons vind je een breed scala aan tuinhaarden. We bieden haarden met of zonder houtopslag, met of zonder barbecue-functie en met of zonder vonkenscherm. Stuk voor stuk zijn ze van hoogwaarde kwaliteit, omdat we alleen samenwerken met premium merken zoals RedFire (Nederlands), BonFeu (Nederlands) & Redwood (Deens).

Soorten tuinhaarden

Binnen het segment terras- of tuinhaarden kun je kiezen uit verschillende smaken en stijlen. Zoek je bijvoorbeeld voor een multifunctionele tuinhaard? Dan ben je bij de tuinhaarden van BonFeu aan het goede adres. Zoek je een roestkleurige tuinhaard van cortenstaal? Dan adviseren we om eens naar de tuinhaarden van Redwood te kijken. Liever een uniek design met bijvoorbeeld een houtopslag? Kijk dan naar de tuinhaarden van RedFire.

Tuinhaard BBQ: terrashaard én barbecue ineen

Toevallig op zoek naar een barbecue én moet deze ook kunnen dienen als tuinhaard? Dan hebben we ook de Tuinhaard BBQ voor jou! Deze producten zijn ideaal voor mensen die graag ruimte willen besparen in de tuin of juist op zoek zijn naar unieke producten. Zo bereid je aan het begin van de avond jouw eten op de grill in de tuinhaard, waarna je de grill verwijderd en kunt genieten van een vlammenspel.

Onderhoud van de tuinhaard en veiligheid

Het is belangrijk dat je jouw tuinhaard goed onderhoudt. Zo blijft deze in optimale conditie en kun je er langer van genieten. Ons advies is dan ook om jouw tuinhaard regelmatig te reinigen. Haal as eruit en maak de haard schoon. Ook is het belangrijk om, in het bijzonder een zwarte tuinhaard, regelmatig in te spuiten met hittebestendige spray. Wij adviseren hierbij gebruik te maken van Motip hittebestendige spray. Zo blijft jouw tuinhaard langer zwart. Het is onoverkomelijk dat jouw zwarte tuinhaard op den duur gaat roesten. Dit is een natuurlijk proces en hierover hoef je jezelf dan ook niet druk te maken.

Conclusie: tuinhaard of een ander sfeervol product?

Of je nu voor een vuurschaal, tuinhaard, vuurkorf of terrasverwarmer gaat. Ieder product heeft zijn eigen voordelen. Vind je het leuk om te genieten van een écht vlammenspel, dan is een tuin- of terrashaard echt iets voor jou.

Heb je vragen over een van de terrashaarden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
App gerust als je ons nodig hebt. We proberen binnen 30 minuten (ma-vr) te reageren 😊