Over ComfortTuin

PERSOONLIJKE BEZORGING

Eigen bezorgers, jij bepaalt wanneer we komen

PERSOONLIJKE SERVICE

Via WhatsApp, Social Media, Website of door te bellen

HOGE KWALITEIT

Kwalitatieve producten van premium merken

GEEN AANBIEDINGEN

Geen stuntacties, kwaliteit voorop

ComfortTuin

Comfort in jouw tuin. De plek waar je samenkomt, geniet, eet, drinkt en ontspant. ComfortTuin richt zich enkel en alleen op luxueuze producten voor in jouw tuin.

Kennismaken met ComfortTuin


Online shoppen moet leuk, eenvoudig en veilig zijn. Dat is een van de redenen waarom we ComfortTuin hebben opgericht. We willen online shoppen vernieuwen. Niet meer op de traditionele manier online je aankopen doen, maar op manieren die leuker, sneller en makkelijker zijn. Hoe kun je bij ons shoppen?

  • Online via onze website;
  • Via WhatsApp (Lees hoe je dit doet) – BINNENKORT
  • Via Facebook – dit is momenteel alleen mogelijk in de Verenigde Staten
  • Via Instagram – dit is momenteel alleen mogelijk in de Verenigde Staten
  • Via Pinterest – BINNENKORT

Deze kanalen zijn ook de kanalen waarop je ons kunt bereiken. Zo kun je ons altijd Whatsappen bij vragen, opmerkingen, complimenten of klachten (we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren). Vanzelfsprekend vind je ons dus ook met een account op de genoemde kanalen. Hier kun je ook terecht voor inspiratie & vragen.

Kwaliteit

Alleen A-merken, standaard met minimaal twee jaar garantie

Innovatie

Vooruitstrevende merken, innovatieve producten, nieuwe manier van online shoppen

Service

Altijd persoonlijk, rechtstreeks met een van onze medewerkers.

De producten van ComfortTuin

Eenvoudig & veilig online shoppen is 1. Het productaanbod is 2. De producten die je bij ons vindt voldoen vanzelfsprekend aan de Europese wet- en regelgeving. Ook doen wij ons best om producten aan te bieden die je niet bij elke retailer vindt. We proberen enkel en alleen kwalitatieve producten aan te bieden die het comfort in jouw tuin vergroten.

De service van ComfortTuin

Kwaliteit is een groot goed. Dat betekent ook dat we een hoog serviceniveau proberen na te streven. Daarom richten we ons op de volgende pijlers:

We kunnen makkelijk dingen over onszelf zeggen, maar om te bewijzen dat je vertrouwd bij ons kan winkelen, zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel.org. Bekijk ons certificaat.

Klanten bepalen uiteindelijk wat ze van ons, onze producten & service vinden. Daarom zijn we ook aangesloten bij Kiyoh, waar je onafhankelijke reviews over ons vindt.


Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
App gerust als je ons nodig hebt. We proberen binnen 30 minuten (ma-vr) te reageren 😊