Terrasverwarmer gas

Toont alle 6 resultaten

Gas terrasverwarmers

Terrasverwarmers op gas hebben een groot warmtebereik en zijn uitermate geschikt om grote oppervlakten te kunnen verwarmen. Alle gas terrasverwarmers op deze pagina zijn van het A-merk Sunred en worden gratis bij jou thuis geleverd! Daarnaast krijg je 365 dagen retourrecht. De gasheaters werken op butaangas/propaangas en zijn relatief eenvoudig te verplaatsen. Door de zichtbare vlammen brengt een terrasverwarmer op gas extra sfeer tijdens jouw feest, evenement of borrel in de tuin.

Gasheaters in verschillende uitvoeringen

Bij ComfortTuin vind je verschillende modellen gasheaters. Zo zijn er hoge modellen (zoals de Sunred Heater GH12B Gas Terrasverwarmer staand zwart of de Sunred Heater SFT15B Gas Terrasverwarmer staand) en lage modellen (zoals de Sunred Heater Bogo Grey Gas Terrasverwarmer staand grijs of de Sunred Heater Propus Lounge LH15B Gas Terrasverwarmer staand zwart).

Sunred Terrasverwarmers op gas

Zoals je ziet verkopen wij alleen gas terrasverwarmers van het A-merk Sunred, omdat we zeker weten dat de kwaliteit van deze terrasverwarmers goed is en dat zij lang meegaan. Je krijgt standaard 2 jaar garantie en 365 dagen retourrecht.

Heb je een vraag over een van onze terrasverwarmers op gas? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je verder!

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
App gerust als je ons nodig hebt. We proberen binnen 30 minuten (ma-vr) te reageren 😊