Terrasverwarmers

Toont alle 46 resultaten

Terrasverwarmer voor elk seizoen

Een terrasverwarmer is er voor elk seizoen. Of je er nu in winter warmpjes bij wilt zitten of als je een heerlijke zomeravond wilt verlengen tot in de late uurtjes. Een heater maakt elke buitensituatie aangenaam.

Alle heaters bij ComfortTuin zijn bestand tegen de weersinvloeden die elk seizoen heeft. Wel raden we je aan om de heater altijd op een droge plek neer te zetten. Als je de heater een langere tijd niet gebruikt, raden we je aan om hem eventjes op te bergen op een droge plek. In ons assortiment vind je terrasverwarmers van het A-merk Sunred.

Heaters voor buiten op elektriciteit en gas

Een heater kan aangedreven worden op elektriciteit of op gas (propaan/butaan). Terrasverwarmers op gas hebben een hoger vermogen en hebben over het algemeen een hogere warmte-intensiteit. Elektrische heaters (infrarood terrasverwarming) zijn zuiniger en kunnen, afhankelijk van het verwarmingselement, het lichaam van binnenuit verwarmen.

Het grote nadeel van terrasverwarmers met een lange golflengte is dat de wind veel invloed heeft op de warmte die uitgestraald wordt. Terrasverwarmers aangedreven op gas beschikken altijd over een lange golf, wat betekent dat je deze het beste uit de wind kunt plaatsen. Zo kun je een gasheater het beste overkapt plaatsen of in een ruimte zetten waar weinig wind staat.

Terrasverwarming voor aan het plafond, aan de wand of op de grond

Terrasverwarmers kun je op veel verschillende plekken plaatsen en/of bevestigen. Zo kun je kiezen uit hangende terrasverwarmers of staande terrasverwarmers. Hangende terrasverwarmers kun je bevestigen aan het plafond of aan de wand. Staande terrasverwarmers zijn te plaatsen op een stabiele ondergrond of op een tafel (tafel terrasverwarmers).

Online terrasverwarmer bestellen

Voordat je een terrasverwarmer koopt, adviseren wij dat je eerst goed kijkt waar je de terrasverwarmer wilt plaatsen. Afhankelijk van de ruimte waar de heater komt te hangen of staan en het oppervlakte dat je wilt verwarmen, heb je keuze uit diverse modellen.

Als je weet waar je de heater wilt plaatsen en welk wattage (in het geval van een elektrische heater) je nodig hebt, dan kun je eenvoudig online een terrasverwarmer bestellen. Bij ComfortTuin kun je eenvoudig & veilig een terrasverwarmer bestellen. Jouw betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is mogelijk via iDEAL, Creditcard één van onze andere betaalmethodes.

Nadat we jouw bestelling ontvangen hebben, zorgen we ervoor dat jij het product op de gewenste afleverdatum in huis hebt. Daarnaast geven wij standaard 2 jaar garantie op alle terrasverwarmers die je bij ons in de webshop vindt. Zo weet je zeker dat jij er lange tijd warmpjes bij zit!

De beste terrasverwarmers

Op de vraag wat nu de beste terrasverwarmer is, kunnen wij moeilijk antwoord geven. Het hangt namelijk volledig af van jouw (persoonlijke) situatie. Wil je bijvoorbeeld jouw (toekomstige) terrasverwarmer onder een overkapping ophangen, waar wind geen invloed heeft? Dan kun je prima een hangende elektrische heater kopen met een wat langere golflengte. 

Komt er veel wind onder jouw overkapping? Ga dan voor een terrasverwarmer met een korte golflengte.

Wil je de heater eenvoudig kunnen verplaatsen? Ga dan voor een gas terrasverwarmer die verplaatsbaar is door middel van wieltjes aan de onderzijde. 

Wil je een terrasverwarmer die weinig licht geeft? Ga dan voor een elektrische terrasverwarmer met een lichtsterkte van minder dan 100 LUX.

Zoals je ziet, is het altijd afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Mocht je vragen hebben over de beste terrasverwarming in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
Een vraag over onze terrasverwarmers? App ons gerust.