Hangende terrasverwarmer

Toont alle 19 resultaten

Terrasverwarmer die hangt

Ben je op zoek naar een hangende terrasverwarmer? Op deze pagina vind je al onze heaters die te bevestigen zijn aan het plafond en dus hangen. Het grote voordeel van hangende terrasverwarmers ten opzichte van andere modellen is dat je ruimte bespaart en zelf invloed hebt op hoe hoog de heater moet hangen. Al onze hangende heaters worden geleverd met een stevige RVS schakelketting. Je kunt hiermee zelf bepalen hoe hoog de heater moet komen te hangen. Gebruik je de heater een poos niet? Dan adviseren wij om de heater op te bergen op een droge plek.

Hangende terrasverwarming op elektriciteit

Al onze heaters die hangen worden aangedreven door elektriciteit. Het bevestigen van onze heaters is eenvoudig, omdat er bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Daarnaast leveren wij altijd een gebruikershandleiding mee, zodat je zelf eenvoudig de heater kunt monteren op de gewenste plek.

Hangende heater onder jouw overkapping

Hangende terrasverwarmers zijn uitermate geschikt voor onder een veranda, in een tuinhuis of in een pergola. Let bij de aanschaf van een hangende heater op de lengte van de kabel. Zo weet je waar je de heater kunt plaatsen ten opzichte van het stroompunt. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het maximale vermogen wat een heater kan leveren. De heaters op deze pagina hebben een maximaal vermogen variërend tussen de 1.500 en 3.000 watt. Daarbij geldt: hoe meer vermogen, hoe warmer je het kunt maken onder de overkapping. Een hangende heater heeft meestal meerdere/verschillende verwarmingsstanden. Let hierop bij de aanschaf van jouw ideale hangheater.

Welke terrasverwarming onder een overkapping?

Een veelgestelde vraag is welke heater of terrasverwarmer het meest geschikt is voor onder de overkapping. Wij adviseren om onder een overkapping te kiezen voor een elektrische terrasverwarmer. Met een terrasverwarmer op gas loop je namelijk het risico dat de boven- of zijkant van de overkapping beschadigd raakt, vanwege de hoge warmte-afgifte. Onze elektrische terrasverwarmers werken daarentegen op basis van infrarood. In ons aanbod vind je verschillende soorten elektrische terrasverwarmers. Er zijn hangende & staande modellen. Wij adviseren om onder een overkapping gebruik te maken van een hangende terrasverwarmer. Onze hangende terrasverwarmers worden altijd geleverd inclusief montagemateriaal. Dit betekent dat je geen extra spullen bij de bouwmarkt hoeft te halen. In de meeste gevallen wordt de heater geleverd met een ophangketting die je zelf kunt verstellen. Zo bepaal je zelf hoe hoog of laag de terrasverwarmer moet hangen. Houd wel rekening met de lengte van het netsnoer. In de meeste gevallen is de lengte hiervan 180 cm, zodat je in de meeste gevallen genoeg ruimte hebt om het stroomdraad mooi weg te werken. Wil je liever niet boren in je (nieuwe) overkapping? Dan kun je ook kiezen voor een staand model. Het grote voordeel daarvan is dat de terrasverwarmer eenvoudig te verplaatsen is en je dus geen aanpassingen in je veranda hoeft te maken.

Kan een heater onder een overkapping?

Ja. Een heater kan je gerust onder een overkapping plaatsen. Houd hierbij rekening met de plaatsing van de heater en het materiaal van de veranda. Het is namelijk niet verstandig om onder een houten overkapping een heater op gas te plaatsen. Je kunt te allen tijde kiezen voor een elektrische hangende/staande terrasverwarmer voor onder jouw overkapping. Deze terrasverwarmers werken namelijk op basis van infrarood en hebben geen negatief effect op het materiaal van jouw veranda. Daarnaast zijn deze heaters gas- en geurloos, dus is er geen sprake van risico op vervuilde lucht.

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
Een vraag over onze hangende terrasverwarmers? Neem gerust contact met ons op.