Vuurtafels

Toont alle 12 resultaten

Vuurtafels op gas en bio-ethanol

Een vuurtafel op gas of bio-ethanol is een prachtige toevoeging aan elke tuin of terras. Deze tafels creëren een sfeervolle ambiance en zijn ook nog eens zeer functioneel. Met een vuurtafel op gas hoef je je geen zorgen te maken over hout of as, terwijl vuurtafels op bio-ethanol milieuvriendelijker zijn omdat ze gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen.

Soorten vuurtafels op gas en bio-ethanol

Er zijn verschillende soorten vuurtafels op gas en bio-ethanol beschikbaar, van kleine tafels voor op het balkon tot grote tafels voor in de tuin. Je kunt kiezen voor een vuurtafel met een modern of traditioneel design, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. De meeste vuurtafels op gas en bio-ethanol zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat je ze naar wens kunt verplaatsen of opbergen als je ze niet gebruikt.

Vuurtafel op gas

Een vuurtafel op gas is een geweldige optie als je op zoek bent naar gemak en weinig onderhoud. Je hoeft alleen maar de gasfles aan te sluiten en de vuurtafel aan te steken om te genieten van een warm en gezellig vuur. Vuurtafels op bio-ethanol zijn ook gemakkelijk te gebruiken, hoewel je deze af en toe bij moet vullen met bio-ethanol (verkrijgbaar bij de doe-het-zelfzaak).

Vuurtafel op bio-ethanol

Onze vuurtafels aangedreven door bio-ethanol zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de hand gemaakt in Spanje door Ecosmartfires. We adviseren je altijd de bijgeleverde handleiding te lezen, zodat het product zo lang mogelijk meegaat.

In samenvatting bieden vuurtafels op gas en bio ethanol een prachtige en sfeervolle toevoeging aan elke tuin of terras. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en beschikbaar in een breed scala aan designs en maten. Kies voor een kwalitatief hoogwaardig product en volg de handleiding om ervoor te zorgen dat je veilig kunt genieten van je vuurtafel.

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
Heb je een vraag over een van onze vuurtafels? Stuur ons gerust een Appje.