iQ Grills BBQ Kamado's

Toont alle 2 resultaten

Over iQ Grills

Beyond BBQ B.V. (waar iQ Grills onderdeel van is) is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van hoogwaardige barbecues en buitenkeukens.

Voor en door barbecueliefhebbers

Ze hebben zich toegewijd aan het creëren van innovatieve producten die de grillervaring naar een hoger niveau tillen. Het bedrijf is opgericht door gepassioneerde barbecueliefhebbers die geloven dat koken in de buitenlucht een kunst is en dat de juiste apparatuur het verschil kan maken.

Kwaliteit & functionaliteit voorop

iQ Grills staat bekend om zijn geavanceerde technologie en slimme functies, waarmee gebruikers de temperatuur en het kookproces nauwkeurig kunnen regelen. Deze grills zijn ontworpen om de kookervaring te vereenvoudigen en tegelijkertijd heerlijke resultaten te leveren. iQ Grills kamado’s (Classic 21″ & Large 22″) worden geprezen vanwege hun precisie en gebruiksgemak.

Duurzaamheid

Beyond BBQ en IQ Grills hebben richten zich op duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze streven naar het verminderen van verspilling en het gebruik van milieuvriendelijke materialen in hun productieproces. Dit heeft hen geholpen om een toegewijde klantenkring op te bouwen die waarde hecht aan zowel kwaliteit als verantwoord ondernemen.

Met toewijding aan uitmuntendheid en innovatie hebben Beyond BBQ en IQ Grills een sterke positie verworven in de barbecue-industrie en blijven ze een favoriete keuze voor liefhebbers van buiten koken over de hele wereld.

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
App gerust als je ons nodig hebt. We proberen binnen 30 minuten (ma-vr) te reageren 😊