Staande terrasverwarmer

Toont alle 14 resultaten

Staande terrasverwarmer kopen

Ben je op zoek naar een staande terrasverwarmer? Dan ben je op de juiste pagina. Op deze pagina vind je ons complete assortiment met staande terrasverwarmers. Staande heaters zijn meestal krachtiger in vermogen in vergelijking met de hangende terrasverwarmers. Dit betekent dat staande terrasverwarmers doorgaans een groter oppervlak kunnen verwarmer dan hangende heaters. Ons assortiment staande heaters bestaat uit elektrische staande heaters en heaters aangedreven op gas.

Elektrische staande terrasverwarmer

Onze elektrische staande terrasverwarmers zijn van het A-merk Sunred (Nederlands merk) en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarom geven we standaard 2 jaar garantie op alle staande elektrische terrasverwarmers. Let bij de aanschaf van een elektrische staande heater op het maximale vermogen dat beschikbaar is. Hoe meer vermogen, hoe groter het oppervlak wat verwarmd kan worden. Het is ook belangrijk om te kijken naar de afmetingen van een staande heater, het is natuurlijk zonde als de heater niet past onder jouw veranda of juist niet boven een (sta)tafel uitkomt.

Staande terrasverwarmer op gas

In ons uitgebreide aanbod terrasverwarmers vind je ook modellen die aangedreven worden door gas. Ondanks dat dit niet zo milieuvriendelijk is als een elektrische heater, heeft het wel een aantal voordelen. Zo komt er van een heater die aangedreven wordt door gas een stuk meer directe warmte af. Waar elektrische modellen meestal werken op basis van infraroodstraling, verwarmen heaters op gas de lucht in de nabije omgeving. Dit is dus een andere manier van verwarmen. Wat ook belangrijk wordt gevonden door veel mensen, is de sfeer die van een gasheater afkomt. Je ziet namelijk echte (gele) vlammen, wat sfeerverhogend is ten opzichte van de gloed die van een elektrische terrasverwarmer afkomt.

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
App gerust als je ons nodig hebt. We proberen binnen 30 minuten (ma-vr) te reageren 😊