ComfortTuin of Comfortuin BV

Het kan zijn dat je op zoek bent naar ons (ComfortTuin), maar het kan ook zijn dat je juist op zoek bent naar Comfortuin. Dit zijn twee verschillende bedrijven, allebei gevestigd in Meppel, Drenthe. De bedrijven werken niet samen, wat ietwat verwarring kan opleveren als je naar een van ons beiden op zoek bent.

Wat is het verschil tussen ComfortTuin & Comfortuin BV
ComfortTuin (dubbel ‘t’) is een webshop waar je outdoorproducten vindt voor tuin, terras, camping & horeca. Je kunt hier terecht als particulier, maar dus ook als zakelijke klant. ComfortTuin haar kantoor is gevestigd aan de Giek 10, 7944RB te Meppel.

Comfortuin BV is een professionele hovenier, waar vakwerk & een brede inzetbaarheid centraal staan. Met persoonlijke aandacht, kwaliteit en liefde voor het vak wordt getracht particulieren en bedrijven in de regio van Meppel te ontzorgen. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Kennis & zorgvuldigheid zijn belangrijke pijlers binnen het bedrijf.

Is dit een bewuste keuze van één van de twee bedrijven?
Nee. Dat is het niet. Comfortuin BV (hovenier) is in 1974 opgericht door Pieter Denijs. ComfortTuin (webshop in luxe outdoorproducten) is opgericht in 2022 door Bas Schoemaker. Comfortuin (met één ‘t’) bestaat dus langer en kent haar oorsprong in Meppel. ComfortTuin (met twee maal ‘t’) kent haar oorsprong in Nieuwleusen, Overijssel. Bij oprichting van het bedrijf ComfortTuin was (nog) niet bekend dat Comfortuin BV bestond. Het is dan ook toeval dat beiden in Meppel gevestigd zijn.

Direct het verschil herkennen: de logo’s
De logo’s van beide bedrijven zijn compleet verschillend. Naast de inhoud van de website(s) is dit dan ook de meest eenvoudige manier om het verschil te zien.

Winkelwagen
WhatsApp ons
1
WhatsApp ons
WhatsAppen met ComfortTuin
Een vraag over ComfortTuin? App, mail of bel ons gerust!